Gott nytt år - nu välkomnar vi 2017!
Publicerad den

Hade du ett bra nyår? Vi med! Nu ser vi fram emot ett nytt år tillsammans med er!

Nu är 2017 äntligen här, med allt positivt det för med sig i både Sveriges och världens handel. Vi fortsätter fylla på med högkvalitativa butiker och information om deras produkter.

Efter att tidigare ha fokuserat på de "stora jättarna" kommer vi nu primärt fokusera på mindre svenska butiker, då dessa ofta har ett unikt och intressant sortiment. Vi fortsätter givetvis samla in produkter från de stora butikerna, men vill kunna ge dig som medlem det lilla extra och håller därför ett extra öga på vad de mindre har att erbjuda under året.

Många medlemmar hör av sig angående snabbare hantering -- detta är ingenting vi själva kan påverka utan vi är beroende av butikernas hantering. Ofta är detta direkt relaterat till svensk konsumentlagstiftning, närmare bestämt rätten för att ångra ett köp som gjorts på nätet (distansköplagen). Givetvis vill inte butiken betala ut pengar för ett köp som sedan ångras!

Vidare pågår arbete att utöka de sätt du som medlem kan ta ut din återbäring på. I dagsläget erbjuder vi, av skattemässiga skäl, enbart uttag genom presentkort. Framöver kommer vi erbjuda kontantuttag -- observera dock att vi först måste dra inkomstskatt i de fallen, vilket gör att avdraget närmar sig 50%. Mer information om detta kommer de närmaste veckorna!

Sammanfattningsvis ser vi enormt fram emot det nya året, och hoppas att ni är nöjda med det vi ger er!

Nämnda erbjudanden